Public Service okritisk propagandaröst för Annika Linde

Motsatta uppgifter från Smittskyddsinstitutet. En som grundar sig på fakta och statistik en som grundar sig på Annika Lindes ”statistik”.

Samma dag som Svenska Dagbladet  presenterar Smittskyddsinstitutets självkritiska slutsatser av vaccineringskampanjen mot svininfluensan går Sveriges Radios Nyhetsredaktion ut med motsatta uppgifter. (Dagens Eko korrigerar sig med att låta Linde få en replik)

Annika Linde Smittskyddsinsitutets informatör favoriserad av SR/SVT får återigen utrymme att tillrättalägga och sedan försvara sina friserade siffror och påhittade beräkningar utan faktagrund.

Annika Lindes spekulationer basuneras ut i Sveriges Radios Nyhetslöp och på SRs webbsida som fakta.

Smittskyddsinstitutets Lisa Brouwers menar att sex dödsfall undveks med massvaccinationsprogrammet. Tillrättavisad av Annika Linde lägger Sveriges Radio  till en nolla och påstår 60.

Detta kan ses som ett olycksfall i arbetet om det inte vore för att Sveriges Public Service redan från den påstådda ”pandemins” start varit i händerna på Annika Lindes friserade siffror och tydligt stått på läkemedelsindustrins sida. Vulgariteten i detta har nu gått så långt att man måste undra över integriteten hos Public Service. Varken SVT eller SR är självständiga.

”Informationen” eller snara desinformationen säger inget om alla dem som skadades och dog pga vaccineringen.

Annika Linde hävdade att 50-100 skulle dö utan vaccinering. Dessa spekulationer förvandlas till sanning! Det mest uppseendeväckande är att dödligheten inte skiljer sig från länder som inte genomförde någon vaccinering såsom Polen. Länder som Tyskland med en marginell vaccinering riktad till riskgrupper och Sverige där 60 % av folket vaccinerades  har motsvarande antal dödsfall pga av svininfluensa men Sverige har fler dödade och skadade pga av vaccinering. Detta säger man ingenting om.

  • Sverige har samma dödlighetstal, 0,31 per 100000, med våra 60 procent vaccinerade som Tyskland med sina 8 procent.
  • Polen som inte vaccinerade alls har ett dödlighetstal på 0,47, också den i undre delen av tabellen och inte så långt från Sveriges.

Hur ska nu detta förklaras?

Anders Tegnell på Socialstyrelsen som säger att han skulle genomföra en massvaccinering om samma situation dök upp igen, hänvisar till att Sverige håller på med en egen utredning och den är ännu inte klar.

Att man utsatt svenska folket för svåra hälsorisker och orsakat ett livslångt lidande för dem som drabbats av neurologiska hjärnskador där narkolepsi bara är ett exempel, ja om det säger Anders Tegnell ingenting.

Hjälten idag är väl Polens dåvarande hälsominister, infektionsläkaren Ewa Kopacz

Hon ilsknade till, främst över vaccinföretagens hårda krav, och beslutade att inte köpa in något vaccin överhuvudtaget. Hon klassade dessutom svininfluensan som lindrigare än vanlig säsongsinfluensa.

”Jag tog det ansvaret att inte vaccinera som politiker och som läkare”

förklarade hon vid ett möte i EU-parlamentet.

En internationell proteststorm mot massvaccinering påverkade inte Sverige.

Det är en gåta att Anders Tegnell som medverkat till Sveriges i särklass dyraste och mest misslyckade vårdinsats ska göra en utredning på sig själv. Vart tog diskussionen om jäv vägen? Samma sak rör revisionen om Osher Centrum.

Det liknar alltmer en korrupt bananstat.

En kommentar

  1. Pingback: Näthat är bara toppen på isberget: 3 | Börje Peratt utforskare

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s