Förvillare spred svininfluensan

Annika Dahlqvist uttalade sig tidigt kritiskt mot hysterin kring svininfluensan. Men hon var faktisk inte ensam. Henrik Persson kom med en artikel på Newsmill (4 maj 2009). Jag tillhörde också dem som tidigt anade att något var fel. Redovisar nedan utdrag ur min blogg.

Vetenskap och Folkbildning utnämnde Annika Dahlqvist till ”Årets Förvillare” 2009. Juryn hos ”Vetenskap och Folkbildning” har möjligen blockerat de kognitiva egenskaperna för att kunna varsebli och identifiera verkliga hot och istället hoppar man på dem som ser. Dan Larhammar, Hanno Essén och Per Edman ingick i VOF gruppen som misslyckades när det gäller att tolka tecken och förstå verkligheten, vilket avslöjar att VOF styrs av en oförmåga att se sammanhang.
Skälet att datera bloggen nedan är för att bevisa att de som beslutade om vaccinering hade god tid på sig att inse att man orsakade och stödde en hälsokatastrof.

Enda skälet till att man understött denna internationella konspiration är därför att makt och pengar ingår i en långsiktig strategi.

 

Pandemi eller mediamani (Tisdagen den 21:e juli 2009)

Myndighetspaniken och mediamanin kring svininfluensan påminner mycket om fågelinfluensan för några år sedan. Hysteriska rapporter om hot mot världens folk spreds i alltmer gallskrikande rubriker. Nu ser vi samma förlopp om den ”skrämmande” svininfluensan som kommer att slå ut befolkningen. … jag måste nog ta det på allvar. Och då menar jag inte influensahotet utan myndigheternas och mediernas hallstarriga övertygelse om riskerna. Jag börjar ana något annat. … Men vad är syftet?

 

H1N1- svininfluensan: Cui Bono? -Who benefits? (Fredagen den 24:e juli 2009)

..abnorma mängder av vaccinframställning kommer att hota människans immunförsvar och motståndskraft och istället slå tillbaka inom en gissar jag snar framtid då skiten … skapar resistenta bakterier mot alla slags influensor. … Skurkarna heter medicinjättarna och de som skapat både mediakaoset och vaccinen för att tjäna miljarder. Framställarna av … vaccinet mot Svininfluensa gör … astronomiska vinster. Där har vi syftet. Leta efter vilka som tjänar på oron och vi får svaret. De som marknadsfört, mutat sig fram och framkallat mediamanin. And the winners are Glaxo Smithkline… Cui Bono? – Who benefits?

 

Svininfluensaballongen (Fredagen den 18:e september 2009)

Idag lyckas nyheterna samtidigt handla om dels ett försenat svininfluensavaccin och dels att 28 000 europeer dör varje år på grund av resistenta bakterier som inte går att medicinera. Slå ihop dessa nyheter och inse den hemska sanningen. Anledningen till resistenta bakterier är att övermedicineringen gjort de hälsohotande bakterierna omedicinerbara! Och svininfluensavaccinet kommer att bidra till en hälsokatastrof just genom själva vaccinet… Hela scenariot påminner om filmen ”Wag the dog” med Dustin Hoffman som reklamfilmsproducenten som lyckas lura USA att landet är i krig. I detta fall skulle en film kunna byggas på följande idé. ”Smarta” PR män för läkemedelsindustrins syfte lyckas lura hela världen att man måste vaccinera sig mot en ganska harmlös influensa. Iscensättningen är lika enkel som den är djävulsk. Vi tar en lite by i Mexiko, sedan låter vi enstaka personer sväva i livsfara, jo för att folket identifierar sig lättare med en ensam stackars sjuk än med 1 miljon.

 

I praktiken innebär kampanjen att svenska folket ska injiceras med kvicksilver! Ja för det är vad det handlar om. Det är förödande för folkhälsan och miljön. Svininfluensan är ingen pandemi utan en mediamani som måste ha trängt sig djupt in i både hälsovårds- och myndighets- Sverige. .. Hur får man någon på KTH och att medverka med ett fingerat scenario? Och vem är det? Hur får man smittskyddsinstitutet att gå på detta? Och vem där?

 

Spåren ledde till korruption (söndagen den 28:e mars 2010)

Idag har TV4 Fakta kunnat visa att statsepidemiolog på SMI, Annika Linde och Smittskyddsinstituet har anlitats som ”konsulter” av nämnda (läkemedels)bolag. Annika Linde anser ändå inte att hon är jävig. Hon har medverkat till en massmediahysteri och förorsakat samhället nästintill panik och miljardkostnader. Vaccinerade har blivit svårt sjuka. .. hur fick man WHO med sig på banan? Som skickliga manipulatörer har läkemedelsbolagen gått på nyckelpersoner. Nu ska även en opartisk grupp utreda WHO´s agerande. Men Who´s egen influensaexpert Keiji Fukuda är väl knappast opartisk? Han var ju ansvarig för spridningen av hela kampanjen.

 

Svininfluensa bluffen avslöjad (Onsdagen den 11:e augusti 2010)

Pandemin avblåst. Ja det var aldrig en pandemi! Flera experter som ”rådgav” Världshälsoorganisationen (WHO) om svininfluensan fick ”stöd av” (läs mutades av) läkemedelsindustrin (läs GlaxoSmithKline och Roche), bland annat för forskning om influensavaccin.

 

Dr ÅSA och skräckpropaganda (fredagen den 27:e augusti 2010)

..uppstarten av Doktor Åsa i SVT. .. ett propagandaprogram för hur Sverige har hanterat svininfluensan. Titeln på avsnittet ”Kommer vi alla dö av influensa?” personifierar skrämselagitation. TV-avsnittet skildrar hur trygga (?) vi kan vara då det finns en organisation som noga följer minsta antydan till en ny pandemi. Avslutningsvis betonad ”husbondens röst” Dr. Åsa hur viktigt det är att lyda rekommendationerna från experterna som kan och vet (?). Dagen därpå möter Dr Åsa i SVT´s morgon soffa en enskild som drabbats av svininfluensa. Upplägget följer ”Wag the dog”.

Inslaget i dr ÅSA tog inte upp någon kritik. Att WHO tillstod att 5 specialister arvoderats av läkemedelsbolaget är en sensationell skandal men står knappt att finna ens på google. Rapporterna om biverkningar från vaccinet har trots allt varit många. Senast nu om narkolepsi.

 

30:e januari 2011. EU kritiserar kraftfullt WHO, läkemedelsindustrin och nationella hälsovårdsmyndigheter för det orimligt uppblåsta pandemilarmet. Skrev en artikel i Newsmill

Granska SVT:s roll i det hysteriska pandemilarmet.

 

3 februari 2011, Debatt i SVT…. Längst fram i publiken Anders Tengvall Socialstyrelsen, bredvid honom en familj vars barn drabbats av Narkolepsi. En biverkan som med övervägande sannolikhet hänger ihop med vaccinet. I Finland har man dragit tillbaka H1N1 vaccinet på grund av detta samband. .. Tengvall försvarar spänt och aggressivt Socialstyrelsens beslut att stöda massvaccinering med argument som går stick i stäv med andra experter inom Socialstyrelsen som tidigt menade att vaccinet inte var godkänt av Socialstyrelsen därför att det inte var tillräckligt prövat.

 

Avslut

Det är dags att dra slutsatser av denna gigantiska blåsning. Anders Tengvall kommer aldrig att kliva ur sin bunker och erkänna något fel. Inte heller Smittskyddsinstitutet. Vetenskap och Folkbildning då? Nej knappast. Dock har de förlorat all trovärdighet och tyvärr är det nog också en slags vinst i sammanhanget. Nej visst ja det var ju läkemedelsföretagen och alla dem de mutat som drog vinsten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s