Svininfluensaballongen

Idag lyckas nyheterna samtidigt handla om dels ett försenat svininfluensavaccin och dels att 28 000 europeer dör varje år på grund av resistenta bakterier som inte går att medicinera.

Slå ihop dessa nyheter och inse den hemska sanningen. Anledningen till resistenta bakterier är att övermedicineringen gjort de hälsohotande bakterierna omedicinerbara!

Svininfluensavaccinet kommer att bidra till en hälsokatastrof just genom själva vaccinet. Vi vet inte vilka skadliga effekter det nya vaccinte har då det relativt sett är oprövat. Faktum är att det största hotet kanske ligger i destruktionen av all vaccin som inte kommer till användning. De måste ju kastas och de lär inte sänkas ned i några stavar i bergrum.

Att vaccinet mot svininfluensan försenats – ”gör inget eftersom den ändå inte brutit ut”. – ”Men det gör den nog senare.” Sanningen är att få har drabbats och de som blivit allvarligt sjuka är jämfört med vanliga sjukdomar några enstaka.

Hela scenariot påminner om filmen ”Wag the dog” med Dustin Hoffman som reklamfilmsproducenten som lyckas lura USA att landet är i krig. I detta fall skulle en film kunna byggas på följande idé. ”Smarta” PR män för läkemedelsindustrins syfte lyckas lura hela världen att man måste vaccinera sig mot en ganska harmlös influensa.

Iscensättningen är lika enkel som den är djävulsk. Vi tar en lite by i Mexiko, sedan låter vi enstaka personer sväva i livsfara, jo för att folket identifierar sig lättare med en ensam stackars sjuk än med 1 miljon. Och världen, men mest av allt blåögda svenskar går på bluffen.

I praktiken innebär kampanjen att svenska folket ska injiceras med kvicksilver! Ja för det är vad det handlar om. Det är förödande för folkhälsan och miljön.

Svininfluensan är ingen pandemi utan en mediamani som måste ha trängt sig djupt in i både hälsovårds- och myndighets- Sverige. Varför slår inte någon insiktsfull medicinare larm? Tecknen har varit uppenbara länge. Stoppa vaccineringen!

Hade jag haft de journalistiska resurserna och tiden hade jag tagit reda på hur hela denna soppa kokades ihop och hur den spreds. Jag skulle granska vilka som äger bolagen som producerar vaccinet och samtidigt vilka som är deras pr-män lobbyister och reklambyråer.

Jag skulle nagelfara dem som mest aktivt spridit ”informationen” om denna bluff.

Hur får man någon på KTH och att medverka med ett fingerat scenario? Och vem är det? Hur får man smittskyddsinstitutet att gå på detta? Och vem där?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s