Jag har undrat över syftet med hysterin kring svininfluensan och jämfört den med fågelinfluensan. Båda har resulterat i abnorma mängder av vaccinframställning som kommer att hota människans immunförsvar och motståndskraft och istället slå tillbaka inom en gissar jag snar framtid då skiten kastas, kommer ut i vattendragen och skapar resistenta bakterier mot andra slags influensor.

Vi har att se fram emot en eskalerande vaccinframställning. Vilka tjänar på det?

Skurkarna heter medicinjättarna och de som skapat både mediakaoset och vaccinen för att tjäna miljarder. Men hoten mot mänskligheten bryr sig inte medicinjättarna om. Framställarna av det värdelös TAMIFLU och vaccinet mot Svininfluensa gör istället astronomiska vinster. Där har vi syftet. Leta efter vilka som tjänar på oron och vi får svaret. De som marknadsfört, mutat sig fram och framkallat mediamanin. And the winners are Glaxo Smithkline. and Roche.

Cui Bono? – Who benefits? – Vilka tjänar på det? För den som vill leka Sherlock Holmes och avslöja de här skojarna så är det bara att följa spåren bland pressreleaser och namnge dem som spritt dessa rykten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s