Barnens helvete på jorden – Sharia

Sharialagen innebär att män ska har rätt att gifta sig med barn. Dessa ”brudar” kan vara under 10 år. Det är pedofili. Övergrepp på barn ingår som en rättighet bland dem som förespråkar Sharia. De är också barnamördare. Anhängare anser sig ha rätt att avrätta en flicka som blivit våldtagen. Flickor får inte gå i skola och riskerar att stenas eller får frätande syra i ansiktet. Det här med syra är en populär metod bland då män ska hämnas på kvinnor som inte ”vet sin plats”. I uppfostran ingår straff med lemlästning och tortyr även av små barn.

En åttaåring togs för att ha stulit ett bröd. Nu ska armen krossas för alltid. En tung jeep ska köra över hans späda arm.

Var finns då dessa Sharialagsförespråkare. Jo bland talibanerna inom Al Qaida. I Afghanistan. Nigeria. Sudan. Iran. Saudi Arabia. Indonesien. Libyen. Pakistan. Somalia. Och inte minst Tjetjenien vars president lovordar hedersmord.

I Turkiet är nu huvudduk förbjudet. Men vi har shariaförespråkare i Finland. Och i Sverige kräver diskrimineringsombudsmannen skadestånd av företag som inte respektera sharia. Sharia stavas helvetet på jorden. Sharia borde utrotas med alla medel.

Stop Ahmadinejad and the Mullah Regime

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s