Obama – Yes We Can

Framtiden mot återgång till medeltiden.

Presidentvalet i USA 2008 står mellan demokraten Barack Obama och republikanen John McCain. Det är mer än bara en junior mot en veteran. Karisma mot en stofil. Att det amerikanska folket i grunden är ärkekonservativt och att stora grupper är lättledda torde stå klart sedan tidigare. Den vulgära antidemokratiska högern och den hånade liberalismen visar upp alternativ som åtminstone för Europa skulle göra valet lätt. Vi vill ha Obama. Han är framtiden, de små företagen och möjligheterna för den lilla människan. McCain är rasismen, krigen och storkapitalismen. McCain hotar väljarna med att en röst på demokraterna är att ge bort sina pengar så att andra ska få dem. Och på denna idioti har Obama inget svar. Jo möjligen att en röst på republikanerna är att ge bort sina pengar till vapenindustrin, religiösa fundamentalister och bankerna.

Skulle McCain vinna drar det ett mörkt täcke inte bara över USA utan hela världen. Faran för Obama är lönnmördare och storföretag som gör allt för att manipulera fram en McCain vinst. Såsom man lyckades få Bush in i Vita huset.

Möjligen är de konservativas vapendragare nu så allvarligt försvagade att vi äntligen kan få ett skifte. Ett slut på krigen och på terrorismen. Jag tror att Obama kan stå emot uppstickare och kaxiga ryssar. Inte bara USA utan världen är på väg mot ett maktskifte.

Må Obamas livvakter klara av att hålla honom vid livet. Man får en Deja vu till TV-serien 24 hour.

Börje Peratt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s